Makaron - Vermicelli (nitka gruba) 250g Bezgluten

13,00 zł
Obecnie brak na stanie
Przepraszamy, brak produktu.
Ilość
0

Sposób przyrządzania:

1. Zagotować wodę.

2. Wrzącą wodę lekko osolić, dodać trochę oleju.

3. Na wrzącą wodę wrzucić makaron. Gotować 14-15 minut.

4. Makaron odcedzić i przepłukać zimną wodą.
Składniki: mąka kukurydziana, mąka ryżowa.

Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1554 kJ/ 366 kcal

Tłuszcz: 1,7 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g

Węglowodany: 80 g

w tym cukry: 0,6 g

Błonnik: 2,3 g

Białko: 6,6 g

Sól: 0,008 g

Masa netto: 250 g

Okres przydatności do spożycia: 24 m-ce
Bezgluten
H01205
Komentarze (0)

Makaron - Vermicelli (nitka...

13,00 zł