Masa kakaowa minimum 60 %. Zawiera substancję słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry.
SKŁADNIKI:
miazga kakaowa, substancja słodząca: erytrytol E 968 (40 %), tłuszcz kakaowy
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1718 kJ/417 kcal
Tłuszcz: 41 g
w tym kwasy nasycone: 27 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 0,8 g
poliole: 40 g
Błonnik: 6,8 g
Białko: 4,6 g
Sól: 0,02 g
UWAGA:
Nadmierne spożycie może mieć efekty przeczyszczające.
INFORMACJA ALERGENNA:
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY,
SOJĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
MASA NETTO:
100g
PRODUCENT:
ADAKA SP. Z O.O., PÓŁNOCNA 15-19, 54-105 WROCŁAW