Makaron spaghetti z teff
Składniki: mąka kukurydziana, mąka teff 31%.
Produkt bezglutenowy.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Sposób przygotowania: gotuj przez ok. 10 min. w dużej ilości wrzącej, osolonej wody. Odcedź i skrop oliwą.
Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu:
Wartość energetyczna: 1518 kJ / 358 kcal
Tłuszcz: 2,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,7 g
Błonnik: 3,5 gg
Białko: 6,1 g
Sól:0,01 g
masa netto: 250 g
Wyprodukowano w UE dla: Simpatiko s.c., ul. Łuże 20, 05-092 Dąbrowa
Komentarze (0)
4 innych produktów w tej samej kategorii:
Cena
15,70 zł