Ocet ryżowy do sushi bio 250ml Terrasana

19,80 zł
Dostępny

OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 

Ilość
0

Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.

SKŁADNIKI

woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 13 kJ / 3 kcal

Tłuszcz - 0 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g

Węglowodany - 0,4 g

w tym cukry - 0 g

Błonnik - 0 g

Białko - 0,4 g

Sól - 1,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.

Objętość netto: 250ml

Producent: TERRASANA HEALTHFOOD LEIMUIDEN B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN

Kraj Producenta: Holandia

KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Japonia

H01697
Komentarze (0)

Ocet ryżowy do sushi bio...

19,80 zł